top of page

 

A Point Girona no venem dispositius Apple reacondicionats, venem dispositius Nous i renovats. T'expliquem la diferència:

Els iPhones reacondicionats que es poden trobar a internet solen ser amb peces xineses i són més econòmics, però poden presentar problemes de qualitat i rendiment a causa de l'ús de components no originals. Aquests dispositius poden tenir una durabilitat menor, una vida útil de la bateria més curta, problemes de compatibilitat amb el programari, càmeres amb qualitat mediocre, pantalles que es desenganxen, qualitat de so mediocre, entre altres inconvenients.

En canvi, a Point Girona, oferim iPhones renovats amb peces autèntiques, proporcionant una experiència més propera a la d'un dispositiu nou. Aquests dispositius mantenen la qualitat i el rendiment esperats gràcies a l'ús de peces originals i a la realització de rigoroses inspeccions i proves de qualitat.

A més, els iPhones renovats amb peces autèntiques que venem a Point Girona solen comptar amb garantia i suport per part d'Apple o distribuïdors autoritzats, proporcionant una major tranquil·litat als compradors.

En resum, encara que els iPhones reacondicionats amb peces xineses poden ser una opció més econòmica, la seva qualitat i rendiment no són comparables als iPhones renovats amb peces autèntiques que oferim a Point Girona, garantint una experiència més fiable i amb suport oficial.

bottom of page